lauantai 13. syyskuuta 2014

Viikolla 37. lämmöt päällä

Viikolla 33 Domus asensi talon ikkunat sekä KHH oven. Pääsisäänkäynnin ja varaston ovet tulevat Kaskipuulta ja ne jätettiin vielä asentamatta kolhujen välttämiseksi.

Seuraavalla viikolla 34. aloitettiin yläpohjan IV-putkien ja höyrysulkumuovin ja katon koolausten asennus. Alkuperäinen suunnitelma oli tehdä IV-putkien villaeristykset itse mutta käytännössä tämä olisi ollut hyvin hankala toteuttaa koska osa yläpohjan putkista eristeettiin jo lattialla. Samalla viikolla hiottiin myös betonilattia ja sähkärit tulivat vetämään johdot lattiavalun putkituksiin.

Viikolla 35 jatkettiin yläpohjan IV-kanavien asennusta ja hormin muurausta. ESPP:n peltisepät kävivät myös laittamassa talon rännit ja ikkunapellit paikoilleen. Kun hormi saatiin valmiiksi, ESPP teki myös piipunpellityksen. Lopulta yläpohjan rakenteet saatiin valmiiksi ja IV- sekä sähköputket vedettyä ja viikon 37. puolivälissä yläpohja eristettiin puhallusvillalla ja talon kuivatus lähti kunnolla käyntiin. Myös talon ulkopuolelle levitettiin nurmialueille hiekkaa, joka tullaan myöhemmin sekoittamaan pohjamaahan kun talo on saatu ulkopuolelta rapatua ja pihat tehdään loppuun.

Pienenä takaiskuna myös kertaalleen sovittu sisäpintojen tasoitus- ja maalausurakka jouduttiin ottamaan uudelleen käsittelyyn tasoitemiehen polvileikkauksen johdosta. Uudeksi urakoitsijaksi valitsimme Sederholm Ou. Heidän valinnassa erityisesti painoi heidän raksakimpassa saamat suositukset.
18.8.2014 Betonilattian hiontaa

26.8.2014 Yläpohjan IV-putkia ja hormin muurausta

7.9.2014 Aulan sähköputkia ja alasvalojen suojakoteloita

10.9.2014 Olohuoneen, sähköputket ja puhallusvillat katossa

10.9.2014 Yläpohja eristetty

12.9.2014 Hiekka levitetty nurmialueille

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti